Om oss

Om oss beautyofmedical.no

Beauty of Medical eies av Sandra Romano og Edyta Hætta. Begge er sertifiserte kosmetiske sykepleiere, og er i tillegg grunnleggere og daglig ledere av sine egne klinikker, Beauty Medical og Derma Medica. Team Beauty of Medical består av kvalifiserte spesialister innen estetisk medisin, kosmetisk dermatologiske sykepleiere og hudpleiere.

Beauty of Medical har fokus på anti-aldring profylakse, og selger unike medisinske maskiner til behandlere innen estetisk og kosmetisk hudpleie. Vi har agentur på maskiner som kun kan kjøpes hos oss. I tillegg til salg av kosmetisk teknologi driver vi kursvirksomhet i vårt opplæringssenter i Beauty Medical´s nye 160 kvm. store lokaler i Vogtsgt. 56 på Torshov med gode parkeringsmuligheter rett utenfor døren.

Vi tilbyr kurs til samtlige av våre behandlinger og maskiner med teoretisk og praktisk opplæring for leger, sykepleier, og hudpleiere som ønsker å utvide sin faglige kompetanse, under veiledning av høyt kvalifiserte og erfarne behandlere. Dersom det er ønskelig holder vi kurs på engelsk og polsk.

Vi har i det løpet av det siste året jobbet mye med Carboxytherapy på våre egne pasienter, og latt oss begeistre over de fantastiske resultatene på samtlige problemområder. Carboxytherapy er på full fart inn i markedet vårt, og er allerede velkjent og anerkjent i Sør-Amerika hvor både kirurger og leger omtaler metoden som en av sine mest populære behandlinger. Vi er de i Norge som har mest erfaring med Carboxytheraphy, og vil i løpet av 2019 blant annet ha fokus på å dele vår kompetanse med dere.

Vi ønsker at det som definerer Beauty of Medical i det konkurranse utsatte skjønnhetsmarkedet skal være: kvalitet. Vi ønsker å drive en ansvarlig virksomhet med de høyeste kvalitetskrav til våre produkter og til alle ledd i prosessen – fra førstegangsmøte, kurs og salg, service og oppfølging.

 Vi tilbyr følgende maskiner med kurs:

-Julié Carboxyterapi (den eneste smart maskinen i verden) / kun leger og sykepleiere

-Elisé Plasma / kun leger og sykepleiere

Bloomea Fontaine / for hudterapeuter, hudpleiere og privat personer

Cosmo Diag 3D Hudscanner (verdens eneste multibrand hudscanner) / for alle

I tillegg til maskiner selger vi:

Alle filler merker på markedet: Juvéderm, Stylage, Restylane, Teosyal, Belotero, Radiesse, Filorga, Sculptra, Perfectha, Revanesse

Nitrilhansker: S-M-L

Vi har prisgaranti ved kjøp av fillere