Bloomea beautyofmedical.no

Betingelser:

Sted: SPA Miami, Holbergsgate 3, Oslo. Pris: 2500.- Påmeldingen er bindende. Du vil få faktura ved påmelding.

Lær mer om Bloomea: http://www.bloomea.com/

Om kursarrangøren:

Edyta Hætta  er en offentlig godkjent sykepleier fra 1993 med utdannelse fra Høyskolen i Polen og verdibasert ledelse fra Djakonhjemmet Høyskole i Oslo.

Ambassadør og agent for  Bloomea Norge / Plasma Elise og Carboxytherapy Julie.  Hun er en autorisert spesialist innenfor estetiske behandlinger. Hun har behandlinger gjennom det internasjonale medikamentfirma Allergan , Esthetica, Amedica  og Mareli Medical

Om behandlingen:

Bloomea – en effektiv, sikker og smertefri ikke-medisinsk behandling

Bloomea behandlinger bygger på fireårs forskning. Dens innovative konsept har skapt en revolusjon i hudpleiebransjen: Optimal Blooméa® Makro-eksfoliering. Behandlinger er optimalt effektive og trygge, slik at de kan utføres av kosmetologer uten medisinsk utdanning. Blooméa® jevner ut huden og gir en bedre hudfarge. For å gi behandlingen mer effekt kan man bruke Blooméa® høyfrekvent mikrovibrasjonsmassasje. Den strammer opp huden og stimulerer den til produksjon av elastin og kollagen. Behandlingen kan anvendes på mange hudproblemer, slike som arr (akne og andre), solflekker, slapp hud på halsen og armer, etc.

Bruk av Bloomea apparatet kan utvides til regelmessige skjønnhetsbehandlinger som har til hensikt å opprettholde hudstruktur, stramme porer, redusere rynker og forbedre hudfarge. Etter mer enn 10 års optimalisering og avgjørende resultater – 94% tilfredshet * med de forskjellige Blooméa®-behandlingene – ble det utviklet et beautysenter med tilgang til varierte behandlinger og spesialister.

Kalt til «hudpleie-revolusjon»

Le Modeling Blooméa® ble tildelt Innovasjonsprisen på «Congrès International d’Esthétique Appliquée» i Paris i år 2015.