Trenger jeg carboxytherapy?

Carboxytherapy. www.beautyfactory.no

Hva kan jeg få ut av behandlingen?

Carbon dioxide, en lett og usynlig gass som vi puster inn kan gjøre godt også på en annen måte. Carboxytherapy er en metode der injeksjon av gassen rett under huden kan få blodkarene å utvide seg. Området for behandlinger kan avgrenses med nøyaktig presisjon.

Fordi blodkarene har utvidet seg kan de frakte større mengde med blod og forkynne skadet vev med mer oksygen og næringsstoffer.

I tillegg viser det seg at Carbon dioxide kan også ødelegge fettceller og stimulere huden til å produsere mer kollagen.

Resultatet er færre fettceller og fastere, yngre hud.

Medisinske studier har lenge vist at Carbon dioxide stimulerer blodsirkulasjonen, og har benyttet den i sammenheng med andre plager, som for eksempel dårlig blodsirkulasjon, blodpropp og hjerteproblemer. Nye studier ved Universitetet i Siena i Italia påvist at carboxytherapy er en effektiv metode for å forbedre huden og redusere fett.