Hva er carboxytherapy?

– Carboxytherapy er en medisinsk behandling. Den gir en ultimat effekt på reduksjon av strekkmerker, øyenskygger, cellulitt og fett.

 

Hva er carboxytherapy?

Carboxytherapy er en medisinsk behandling. Behandlingen baserer seg på intradermale injeksjoner av karbondioksid, der en lege eller en kosmetolog injiserer en nøyaktig mengde av karbondioksid basert på behandlingsprosedyrer og pasientens helse.

Hvorfor carboxytherapy er så revolusjonerende?

Carboxytherapy har et bredt spekter av applikasjoner som gir en ultimat effekt på reduksjon av strekkmerker, øyenskygger, cellulitt og fett.

Kan vi bruke carboxytherapy ved blodsirkulasjonsforstyrrelser?

Ja, carboxytherapy stammer fra kardiologi. Det ble brukt til behandling av kronisk blodsirkulasjonsforstyrrelser og ga svært gode resultater.

Når kan man ikke anvende carboxytherapy?

Det er relativt få tilstander som kan bli negativt påvirket av carboxytherapy: Graviditet, kreft, akutt hjertesvikt, akutt nyresvikt og epilepsi.

Er carboxytherapy en smertefull behandling?

Behandlingen kan gi en følelse av ubehag. Smerteterskelen er individuell. Du vil kanskje ikke bli helt avslappet under behandlingen, men vi kan ikke definere carboxytherapy som svært smertefullt.

Trenger carboxytherapy smertestillende?

Det er ikke anbefalt å bruke bedøvelsessalver før carboxytherapy på grunn av stimulert utvidelse av blodårene.

Oppvarmes gassen før injeksjonene?

Ja, oppvarmet gass minimerer følelsen av smerte.

Er carboxytherapy en trygg behandling?

Carboxytherapy er en klinisk testet metode. Gassen som brukes i denne behandlingen er et sertifisert karbondioksid og er et naturlig terapeutisk incitament for menneskelig organisme. Gassmengde og temperatur er tilpasset behandlingsområdet og pasientens individuelle behov.

Kan carboxytherapy kombineres med andre metoder?

Ja, carboxytherapy kan kombineres med andre behandlinger, for eksempel oksygeninfusjon eller lymfatisk massasje.

Hvilke fakturer effekter av carboxytherapy er avhengig av?

Effekten kan varieres på grunn av alder, individuelle pasientforhold og mengde av prosedyrer, i tillegg til tekniske variabler, slike som gassdose for en injeksjon, gasstrøm og gasstemperatur.

Hvor lang tid tar prosedyren og hvor mange prosedyrer skal utføres?

Antall behandlinger avhenger av hudtilstanden og problemet, for eksempel reduksjon av øyeskygge kan bli synlig etter 1. behandling, mens cellulittreduksjon trenger minst 6 behandlinger.

Anbefalinger før behandling:

  • Hvis du har bestemt deg for en carboxytherapy må du se opp for kvalitet og sikkerhet
  • Behandlingen krever en sertifisert opplæring
  • Carboxytherapy trenger ikke rekreasjonstid, du kan gå tilbake til dine normale aktiviteter med en gang
  • Alt du trenger å huske etter carboxytherapy er å unngå steder der du kan bli utsatt for infeksjoner (som treningsstudio, badstue, solarium) i 72 timer fra behandlingen
  • Endelig resultat avhenger av mange variabler, men generelt er resultatet vedvarende i 6 til 9 måneder etter fullstendig behandling