Behandlinger med Blooméa®

Dette er desidert en god behandling for deg som tenker å ta godt vare på huden din og begynner med antiaging. Ved hjelp av Bloomea`s teknologi renses hudoverflaten i dypere nivå, kollagen og elastin blir stimulert til å gjøre jobben sin. Huden blir regenerert, strukturen blir glattere og og sunnere.

Behandlingen starter med rens av huden, etterfulgt med makroeksfoliering av hudoverflaten, så micro vibrasjon og lysbehandling for å stimulere kollagen og elastin, deretter settes en maske på huden din for å optimalisere behandlingen. Du skal senke skuldrene dine med en ansikt og skuldermassasje. Behandlingen avsluttes med påføring av serum og kremer.

Farvel hyperpigmentering, aknearr, arr og strekkmerker. For mer effekt, er det viktig å ta en kur! Hver behanbdling tar ca 45min.

PERFECTEUR  Behandling

Tilstand: Hyperpigmentering, solskadet hud, aknearr, arr, grove porer

Område: Ansikt, hals, decollete eller hender

Intervaller: Avhenging av problem og hudtilstand. 6- 10 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom

Vedlikehold:  Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse. 1 Etterbehandling hver 2-3 måned, avhengig av hudtilstand

 

STREKKMERKE  Behandling

Tilstand: Strekkmerker, arr, solskadet hud, furer, hyperpigmentering

Område: Rumpe, hofter, lår, mage, bryst

Intervaller: Avhenging av problem og hudtilstand. 8- 12 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom

Vedlikehold:  Viktig at du smører deg daglig med Blooméa® krem, den er spesialtilpasset huden under og etter behandlingen og inneholder ingredienser av førsteklasse. 1 Etterbehandling hver 4-8 måned, avhengig av hudtilstand

Det er vanlig at huden kan føles varm, rød og noe sensistiv etter behandlingen. Du skal derfor holde deg unna soling, badstu, steambath. el. hvertfall en dag etter behandlingen.

Huden kan kjennes ru, det er derfor viktig at du påfører Blooméa® krem for det er faktisk en del av behandlingen.

Kontraindikasjoner til behandlingen: Skadet hud, sår, 6 måneder etter behandling med f.eks tetracyclin el., diabetes, bruker blodfortynnede, hudkreft.